Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι 2026 θα είναι ο Γιαννούλης ΛαρεντζάκηςΟ διεθνής Έλληνας γκαρντ έβαλε σήμερα την υπογραφή του στην πρόωρη επέκταση συμβολαίου του και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία με κάθε επισημότητα το πρωί της Παρασκευής (21/7) με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα... επικό βίντεο στο οποίο ο Λαρεντζάκης, φορώντας προπονητικό t-shirt, βερμούδα, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες πηγαίνει στο συνεργείο το αυτοκίνητό του, με τον μάστορα να τον ρωτάει: «Έλα, Λάρι, για ζυγοστάθμιση ήρθες;», με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να απαντά με χιούμορ: «Όχι, αδερφέ μου. Αυτό το έχει αναλάβει για τρία χρόνια ακόμα ο Μπαρτζώκας».

Δείτε το βίντεο... έπος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Υπενθυμίζεται ότι η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είχε προετοιμάσει το έδαφος της συμφωνίας με το τραγούδι «Άντε γεια» του Λευτέρη Βαζαίου και του Ματθαίου Γιαννούλη, αλλά και μία φωτογραφία της Κύθνου, νησιού καταγωγής του Λαρεντζάκη.

 

Η επίσημη ανακοίνωση

Τη σεζόν 2022-23 ο Λαρεντζάκης μέτρησε 6,4 πόντους (48,4% δίποντα, 37,4% τρίποντα, 72,9% βολές), 1,8 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά 14'24" συμμετοχής σε 41 παιχνίδια της EuroLeague. Αντίστοιχα, σε 32 παιχνίδια της Basket League είχε 8,5 πόντους (64% δίποντα, 36,9% τρίποντα, 74,5% βολές) ανά 16'29" σε 32 παιχνίδια.

 Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Έλληνας γκαρντ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα Super Cup.