Από χθες το βράδυ, Δευτέρα 10/07, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ελλάδα, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του στην Αυστρία.

Στην Ελλάδα θα δώσει τους δύο τελευταίους φιλικούς του αγώνες, λίγο πριν από τα παιχνίδια με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεπό σήμερα, με σκοπό να ξεκουραστούν από το ταξίδι της επιστροφής, ωστόσο η μέρα παραμένει γεμάτη για το «τριφύλλι», αφού οι άνθρωποι της ομάδας θα υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας περίπου στις 16:20.

Στη συνέχεια, θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο «Υγεία» και από την Τετάρτη θα μπορεί να μπει κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είναι ακόμα 100% έτοιμος και έτσι δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, όμως θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς.

Παράλληλα, «τρέχει» και το θέμα του στόπερ. Δεν είναι απίθανο να υπάρξει ακόμα και σήμερα κάποια εξέλιξη με τον παίκτη που θα αποκτηθεί στη συγκεκριμένη θέση και θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.