Αν και δηλώνει πως θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν, οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με τους «Παριζιάνους» έχουν χαλάσει σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης, για διάδοχος του Μπενζεμά, όσο και της Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι «Κόκκινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση 171 εκατομμυρίων λιρών (200 εκατομμύρια ευρώ), για να φέρουν τον Εμπαπέ στην Αγγλία.



Η «Βασίλισσα» ωστόσο αποτελεί το μεγάλο φαβορί για διεκδικήσει τον Γάλλο επιθετικό, με τον Φλωρεντίνο Πέρεθ να έχει βάλει ως προσωπικό στόχο να φέρει στο Μπερναμπέου τον Εμπαπέ.

H φανέλα με το νούμερο «9» είναι ελεύθερη και στις δύο ομάδες που τον διεκδικούν, μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά και του Ρομπέρτο Φιρμίνο, για τη Σαουδική Αραβία και περιμένει τον Εμπαπέ.

Στα χρόνια παρουσίας του στην Παρί, ο Κιλιάν έχει αγωνιστεί 260 φορές, έχοντας σημειώσει 212 γκολ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας) και 98 ασίστ.

Την περσινή σεζόν είχε σε 43 συμμετοχές, 41 γκολ και 10 ασίστ, όντας πίσω μόνο από τον Χάαλαντ στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ.

Με τα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας, σε 70 παιχνίδια έχει βάλει 40 γκολ, έχοντας ήδη κατακτήσει το Μουντιάλ το 2018 και το Nations League το 2021.