Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τις εμφανίσεις τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παρουσία πλήθους κόσμου, που μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε ένα μικρό Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-2025.

Η πρώτη είναι κλασική ερυθρόλευκη, ενώ η δεύτερη είναι άσπρη με μπλε λεπτομέρειες και η τρίτη μπλε με πορτοκαλί και μαύρες πινελιές. Ακρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, τις οποίες μάλιστα φόρεσαν on stage οι Κώστας Φορτούνης, Αντρέας Ντόι και Ουσεϊνού Μπα.

Ο κόσμος που είχε μαζευτεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για να δει από κοντά τις νέες εμφανίσεις, χειροκρότησε και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας, ενώ μάλιστα φώναξε ρυθμικά το όνομα του Κώστα Φορτούνη. Πρόκειται άλλωστε για τον ηγέτη του Ολυμπιακού και έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της «ερυθρόλευκης» εξέδρας.

Μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το «παρών» πολλά από τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως επίσης οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών και ο νέος προπονητής της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είδαν από κοντά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και πήραν μια… γεύση από την «τρέλα» των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Δίπλα στους δύο Ισπανούς μάλιστα ήταν ο γιος του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ενώ την εκδήλωση προλόγισε o Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος.


Olympiakos_emfaniseis_5
Olympiakos_emfaniseis_4
Olympiakos_emfaniseis_3
Olympiakos_emfaniseis_2
Olympiakos_emfaniseis_1
Olympiakos_emfaniseis