Κοντά στην έξοδο δείχνει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί δημοσίευμα στο Μαρόκο. Έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό. Έχει χάσει όμως οριστικά και την θέση του βασικού σέντερ φορ της ομάδας –εξ ου και η αναζήτηση των Ερυθρόλευκων για εκείνον που θα πάρει τη φανέλα με το «9»-. Και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά.

Πολλώ δε μάλλον έπειτα από ένα ρεπορτάζ που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο Μαρόκο και θέλει τον 36χρονο στράικερ στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ουιντάντ. «Η ομάδα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Γιουσέφ Ε Αραμπί και μπορεί να τον δελεάσει για να συμμετάσχει στην Μποτόλα (σ.σ το πρωτάθλημα της χώρας)» αναφέρει η Wydat Time.

Ο Ελ Αραμπί έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Ολυμπιακό και συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρσι όμως είδε τον ρόλο του αλλά και τους αριθμούς του (10 γκολ, 5 ασίστ) να περιορίζονται αισθητά σε σχέση με την προηγούμενη τριετία όπου ήταν ασταμάτητος. Αν όντως υπάρχει και φωτιά πέρα από τον… καπνό;

Θα φανεί στις επόμενες ημέρες. Η ουσία είναι πως μια τέτοια εξέλιξη θα έβαζε τον Ολυμπιακό πια στην αναζήτηση όχι ενός αλλά δύο κεντρικών επιθετικών. Αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία λαμβάνουν μέρος ο Ελ Αραμπί και ο Χαράλαμπος Κωστούλας από σέντερ φορ. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι «κομμένος», ο Αχμέντ Χασάν τραυματίας μέχρι τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και ο Αλκασίμ Μπα της ομάδας Β΄ στο U-23 Africa Cup of Nations παρέα με τον Αγκιμπού Καμαρά.

 ΠΗΓΗ: to10.gr