Έπειτα από την κοινή τους πορεία στην ΜπαρτσελόναΛιονέλ Μέσι και Τάτα Μαρτίνο θα βρεθούν ξανά μαζί κάτω από την ποδοσφαιρική στέγη της Ίντερ Μαϊάμι.

Η διοίκηση της ομάδας του MLS ανακοίνωσε την πρόσληψη του 60χρονου Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μεξικό και αποχώρησε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μαρτίνο και Μέσι είχαν συνεργαστεί ξανά στην Μπαρτσελόνα, τη σεζόν 2013-14.

Ο Τάτα Μαρτίνο γίνεται ο τρίτος κατά σειρά προπονητής στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι (ιδρύθηκε το 2018) μετά από τους Φιλ Νέβιλ και Ντιέγκο Αλόνσο. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Ίντερ Μαϊάμι και ξέρω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά σπουδαία πράγματα. Ο σύλλογος έχει τις απαραίτητες υποδομές για να γίνει ανταγωνιστικός στην περιφέρειά του και πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του καθενός μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο 60χρονος Αργεντινός ο οποίος θα βρει στην Ίντερ Μαϊάμι και τον πρώην παίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς.