Στη Λυών και εκ περιτροπής άνθισε ο έρωτας του Καρίμ Μπενζεμά, που βρέθηκε στη γενέτειρά του σε χρόνο που δεν είχε υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και της Αμερικανίδας, μοντέλου, Τζόρνταν Οζούνα, η οποία βρέθηκε στη γαλλική πόλη για να δει μια φίλη της. 

Εν ριπή οφθαλμού έγιναν ζευγάρι και η Οζούνα γέννησε το γιο τους, ο οποίος είναι το τρίτο παιδί του Μπενζεμά -από ισάριθμες γυναίκες. Η Οζούνα, τώρα, ασπάστηκε το Ισλάμ προκειμένου να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ιτιχάντ. 

Αυτή η είδηση δείχνει και ότι η σύντροφός του παρέμενε σχετικά άγνωστο ότι ήταν μαζί του, αφού στη σελίδα του Γάλλου φορ στη wikipedia υπάρχει ακόμη το όνομα της Κόρα Γκοτιέ. 

«Το σκεφτόμουν εδώ και αρκετό καιρό και έχοντας διαβάσει αρκετά πήρα την απόφαση να γίνω μουσουλμάνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τους ενδυματολογικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθώ και είμαι πραγματικά χαρούμενη. Η τελετή έγινε στη Μαδρίτη και ήμουν πολύ συγκινημένη», είπε σε συνέντευξή της η Αμερικανίδα, δείχνοντας ενθουσιασμένη για το ταξίδι στην Τζέντα: «Αισθάνομαι ότι θα είναι μια πανέμορφη περιπέτεια κι ανυπομονώ να γνωρίσω πραγματικά τον πολιτισμό τους»

Επίσης, η Οζούνα ισχυρίστηκε πως «όταν γνώρισα τον Καρίμ δεν ήξερα ποιος ήταν. Είμαι Αμερικανίδα, δεν ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο!», ωστόσο όπως συμπλήρωσε: «Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Ο Καρίμ είναι ένας καταπληκτικός τύπος. Γελάμε τόσο πολύ μαζί... Όταν λέω ότι είναι ο καλύτερος φίλος μου, το εννοώ πραγματικά».

View this post on Instagram

A post shared by Yo Dona (@yodona)