Σε σημαντικές ανακατατάξεις στην κορυφή της επίθεσης προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Καρίμ Μπενζεμά να αποχωρεί από την ομάδα και τον 33χρονο Χοσέλου να έρχεται για να καλύψει το κενό ως δανεικός από την Εσπανιόλ.

Ωστόσο, αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι η φανέλα με το Νο.9 παραμένει χωρίς κάτοχο ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, αν λάβουμε ως μη αναστρέψιμη την δήλωση του Φλορεντίνο Πέρεθ, πως ο Χοσέλου θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση της καλοκαιρινής περιόδου, τότε θα δούμε το σπάνιο φαινόμενο, η εν λόγω φανέλα να μην αξιοποιείται.

Την ίδια ώρα, η Marca συνεχίζοντας το γαϊτανάκι δημοσιευμάτων που αφορούν τον Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τη φανέλα της Ρεάλ με το Νο.9 και τίτλο «Αυτή η φανέλα περιμένει τον Εμπαπέ», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα πως η υπόθεση με τον Γάλλο επιθετικό δεν έχει κλείσει ακόμα.

Με το συμβόλαιο του Εμπαπέ να λήγει το επόμενο καλοκαίρι και την Παρί να κινδυνεύει να χάσει το ακριβότερο περιουσιακό της στοιχείο χωρίς να λάβει ούτε ένα ευρώ, δεν αποκλείεται η δήλωση του Πέρεθ να είναι απλά τακτικισμοί και η Ρεάλ να κάνει το πολυαναμενόμενο «μπαμ» του καλοκαιριού.