Η Εθνική Ελλάδας θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Γαλλία στο Παρίσι, δήλωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, ο οποίος προέβλεψε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πληγώσει πολύ άσχημα τη γαλανόλευκη.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε καλή απόδοση στη νίκη με 3-0 επί του Γιβραλτάρ (σ.σ. σημείωσε το 2-0), αλλά και ότι απόψε με την Εθνική Ελλάδας στο Παρίσι ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2022-23, ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει μία μόνιμη απειλή για κάθε ομάδα.

Ο αποψινός αγώνας για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι μία πρόκληση για τον 24χρονο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς εάν σκοράρει, θα φτάσει τα 54 γκολ σε μία αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις και θα ξεπεράσει στον σχετικό πίνακα τον θρυλικό, Ζιστ Φονταίν, που είχε πετύχει 53 γκολ πριν από 65 χρόνια.

Με αφορμή το σημερινό ματς, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ζήτησε ένα σχόλιο από τον μέσο του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, ο οποίος γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο 33χρονος άσος, αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του στους «ερυθρόλευκους» για τον αγώνα με τους «πετεινούς», σχολιάζοντας με νόημα:

«Μίλησα με ορισμένους διεθνείς της ομάδας μου και τους είπα πως ήμουν στο Stade France για τον αγώνα Γαλλία-Ολλανδία (4-0), μία ομάδα ανώτερη από την Ελλάδα. Η Γαλλία σημείωσε τέσσερα γκολ και τους είπα να περίμενουν έναν πολύ περίπλοκο και δύσκολο αγώνα.

Και μου απάντησαν «Όχι, όχι, όχι, θα σταματήσουμε τον Εμπαπέ». Όμως ο Κιλιάν θα τους πληγώσει πολύ πολύ άσχημα. Μπορείς να έχεις ένα σχέδιο για να τον αντιμετωπίσεις, αλλά όταν αποφασίσει να πάει προς μία κατεύθυνση, θα πρέπει να κρατηθείς, για να μην σε παρασύρει το ρεύμα».