Την Κυριακή ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει υψηλές πτήσεις και μεγάλα άλματα σε ένα περιβάλλον λίγο διαφορετικό. Όχι σε κάποιο στάδιο, αλλά στους δρόμους του Πειραιά, εκεί όπου ο Δήμος διοργανώνει το πρώτο Street Long Jump.

Με φόντο το Δημοτικό Θέατρο, ο Μίλτος και άλλοι κορυφαίοι άλτες του μήκους, θα βιώσουν μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

Ο μόνιμος αντίπαλος του Μίλτου στις μεγάλες διοργανώσεις, Σουηδός Μοντλέρ, και ο Ινδός Σρισανκάρ, 7ος πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, είναι τα πιο σημαντικά ονόματα που θα έρθουν στον Πειραιά. Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να τους θαυμάσει από απόσταση αναπνοής.

Το Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εντάσσεται στην κατηγορία Silver του Continental Tour της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου για το άλμα σε μήκος ανδρών και γυναικών.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο Πειραιά για τη διευθέτηση των τελευταίων οργανωτικών λεπτομερειών.

Το event θα αρχίσει στις 17.20 το απόγευμα της Κυριακής και ο αγώνας του Τεντόγλου στις 18.30 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το MEGA.