Αγχωμένος δήλωσε ότι είναι ο Κώστας Σλούκας παρότι βρίσκεται στο 10ο Final Four της καριέρας του, ενώ τόνισε πως ανήμερα του τελικού της EuroLeague με τη Ρεάλ (21/5 - 20:00) δεν περιμένει γλυκά από τους συμπαίκτες του αλλά να παλέψουν για κάθε κατοχή.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ

«Μιλάμε για έναν τελικό, αυτήν τη μέρα που θέλαμε από τον Αύγουστο. Ο δρόμος ήταν δύσκολος και μακρύς και τώρα μιλάμε για τα τελευταία 40 λεπτά για το τρόπαιο. Αυτό είναι κάτι εκπληκτικό και θα παλέψουμε κάθε κατοχή για να είμαστε οι νικητές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Για το τι δώρο να περιμένει από τους συμπαίκτες του, είπε: «Τι δώρο να περιμένω; Γλυκά; Προφανώς περιμένω μαχητικότητα από τον καθένα, να κάνουμε σαν ομάδα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, να παλέψει σε κάθε φάση και να πάρουμε τον τίτλο».

Για το αν είναι αγχωμένος στον 8ο τελικό του, δήλωσε: «Αγχώνεσαι ναι, παρά το 10ο Final Four η ανυπομονησία είναι ίδια σα να είναι το πρώτο. Αυτό που μπορείς να κάνεις δεν είναι ιδιαίτερο, κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη χρονιά. Έχεις δουλέψει τόσους μήνες, οπότε πρέπει να κάνεις βασικά πράγματα. Κυρίως να εστιάσεις στο πνευματικό κομμάτι και να εμφανιστείς αντάξιος των προσδοκιών».

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τα τοτέμ του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους που κάνουν συγκρίσεις. Εγώ δεν κοιτάω αυτά, κοιτάω πως όταν μίλησα με τους προέδρους είχαμε στο μυαλό μας ο Ολυμπιακός να παίζει για τίτλους, να διεκδικεί την EuroLeague. Πέραν από τα προσωπικά και τους τίτλους, εμένα δε με επηρεάζει καθόλου».
5893770
5893779
5893781
5893785