Ο αναγνώστης μπορεί να απολαύσει τη φωτογραφία. Αυτή η προσπάθεια του Έρλινγκ Χάαλαντ, στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 4-1 εκτός έδρας επί της Σαουθάμπτον -και ενώ την Κυριακή περιμένει χαρμόσυνα από το «Άνφιλντ», να κόψει βαθμούς, δηλαδή, η Λίβερπουλ στην Άρσεναλ προκειμένου να την πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας- είναι το... 30ό γκολ του Νορβηγού επιθετικού στην Premier League. 

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ -σημαντική λεπτομέρεια είναι- έχει παίξει μόλις... 27 ματς! Ο μέσος όρος του είναι απίστευτος, καθώς έφτασε τα 44 γκολ σε 38 συμμετοχές με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ έχει ήδη πετύχει... 200 στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στις πέντε ομάδες (Μπρίνε, Μόλντε, Σάλτσμπουργκ, Ντόρτμουντ και Σίτι) που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και σε 227 παιχνίδια! Και είναι μόλις 22 ετών. Εδώ παρατίθενται όλα τα ρεκόρ που έχει ήδη κάνει και όσα μπορεί να κάνει τη φετινή σεζόν. 

Τα άλλα δύο γκολ της Σίτι σημείωσαν οι Τζακ Γκρίλις και Χούλιαν Άλβαρες, ο Σεκού Μάρα είχε μειώσει σε 3-1 για τους γηπεδούχους.