Ελληνοφρένεια (επανάληψη)
Ελληνοφρένεια (επανάληψη) Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
olympiakos
Sports

Σκληρό μήνυμα σε Μπαλτάκο: «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό»

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού για τη δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο , έδωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», μέσω επίσημης θέσης, απάντησαν σε όσα δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, ο Τάκης Μπαλτάκος «το μόνο που μπορεί να επιβάλει είναι τον ρυθμό στη μέση του, καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επίσημους εργοδότες του».

Παράλληλα οι Πειραιώτες τονίζουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ονειρεύεται μια Ελλάδα με «φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι» και ξεκαθαρίζουν ότι «σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον Ολυμπιακό».

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούν τον Μπαλτάκο να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΕΠΟ ως «φασίστα». «Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Ολυμπιακό. Μπαλτάκο, Φασίστα», αναφέρουν στην επίσημη θέση.

Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:

«Το μόνο που μπορεί να επιβάλει είναι τον ρυθμό στη μέση του, καθώς σκύβει με δουλοπρέπεια στα σημερινά αφεντικά του και τους πρώην επίσημους εργοδότες του.

Επίσης μπορεί να επιβάλει την ταχύρρυθμη και πλήρη διάλυση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ομάδας.

Σε αυτό το φασιστικό σκουπίδι δεν θα δώσουμε ξανά κανένα δικαίωμα θεσμικού ή άλλου διαλόγου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Και να μην προκαλεί περί θεσμικότητας γιατί όλος ο αθλητικός κόσμος γνωρίζει τι έκανε και τι έλεγε για τα αφεντικά του και τι πρότεινε τους δυο προηγούμενους μήνες, πώς έγινε πρόεδρος της ΕΠΟ και ποια είναι η σχέση του με τους υπόλοιπους εντός Ομοσπονδίας.

Τέλος, να του θυμίσουμε ότι ζούμε στη Δημοκρατική Ελλάδα και όχι στην Ελλάδα που εκείνος ονειρεύεται με φασισμό, σβάστικες και σκοτάδι.

Και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μπαλτάκο, Φασίστα».

Πηγή: to10.gr