Μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ στο Europa League, στη διαδικασία των πέναλτι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Μπουκαγιό Σάκα επικοινώνησε με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία βρέθηκε στο «Emirates» ύστερα από ένα ταξίδι στο Λονδίνο το οποίο περιέγραψε ως το ταξίδι μιας ζωής, και της ζήτησε συγγνώμη που δεν είδε εκείνη και τα παιδιά της για να τους δώσει φανέλες της Άρσεναλ. 

Η Καρντάσιαν τον έδωσε... βορά στους ακόλουθούς της στα social media και ο Σάκα έγινε ουσιαστικά... έρμαιο των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, αφού η αφορμή για κοροϊδία είχε ήδη δοθεί και τα αγόρια δεν θέλουν πολύ.

View this post on Instagram

A post shared by GOAL (@goalglobal)



Με τη διακοπή των διοργανώσεων για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, στην προκειμένη για τους προκριματικούς του Euro 2024 για την Αγγλία, ο Σάκα συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τις πρώτες ύστερα από ακόμα ένα οδυνηρό Παγκόσμιο Κύπελλο για την εθνική Αγγλίας στο Κατάρ, και όταν κατέφθασε στην προετοιμασία οι συμπαίκτες του ήταν... οπλισμένοι. «Τώρα μιλάει με την Καρντάσιαν και δεν μας... βλέπει», ήταν η αναγνωριστική ατάκα, με την οποία, κιόλας, «έσπασαν τον πάγο» με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ. 



Η Αγγλία θα παίξει δύο κρίσιμα ματς, με την Ιταλία εκτός έδρας την Πέμπτη 23 Μαρτίου και με την Ουκρανία στο Λονδίνο στις 26 του ίδιου μήνα.