Νίκησε για πρώτη φορά τη Σερβία σε επίσημο διεθνές παιχνίδι, 16-14, διέλυσε την Αυστραλία, 20-5, το να απειληθεί η εθνική ομάδα πόλο Ανδρών στο Α' όμιλο του προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η τελική φάση του οποίου θα γίνει στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, στο παιχνίδι με τη Γεωργία, δεν θα συνέβαινε... ούτε στο σινεμά. 

Το 17-7 αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές. Η Εθνική έφτασε τους εννιά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο της Ποντγκόριτσα στο Μαυροβούνιο, αφού κουβαλάει μια ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Ισπανία, και χρειάζεται ακόμη ένα βαθμό προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση που ονομάζεται World Cup από φέτος, αφού μέχρι τώρα λεγόταν World League. Η τελική φάση της λέγεται Super Final και σε αυτήν η γαλανόλευκη έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια, όλα χάλκινα (2004, 2006, 2015, 2020). 

Για να βρεθεί εκεί, πάντως, θα πρέπει να μη χάσει από την οικοδέσποινα ομάδα του Μαυροβουνίου, στο παιχνίδι πρόκρισης που θα γίνει την Τρίτη, 14 Μαρτίου, στις 20:30. Και η ισοπαλία, παρ' ότι ο νικητής θα κριθεί στα πέναλτι, της κάνει. 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 3-2, 5-2
Ελλάδα (Θ. Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας, Αργυρόπουλος 1, Νικολαϊδης 1, Σολανάκης 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής 1, Τζωρτζάτος.
Γεωργία (Ντ. Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Αχβλεντιάνι, Νταντβάνι, Σουσιασβίλι 1, Μπιτάτζε 1, Γέλατσα, Αντεϊσβίλι, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε 2, Τκεσελασβίλι 1, Τζιχτσιαρένκα 2, Γκβετάτζε.