Στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου διασταυρώνουν σήμερα (08/03) στις 17:30 τα «ξίφη» τους Ατρόμητος και ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League δεν πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, λόγω της περιβόητης υπόθεσης με τα δοκάρια (διαβάστε εδώ τι είχε συμβεί).

Στην πολύκροτη «υπόθεση της μεζούρας» οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά και οι δύο ομάδες θα παίξουν κανονικά. Η ΑΕΚ θέλει διακαώς τη νίκη για να ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα τον Παναθηναϊκό, αφού με τρίποντο στα δυτικά προάστια, ανεβαίνει στην κορυφή (+1 από τους πρασίνους).

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Ματίας Αλμέιδα δεν μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Άμραμπατ που συμπλήρωσε κάρτες στην Κρήτη, ενώ στα πιτς παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία, που «τρέχει» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι Φερνάντες και Μοχαμάντι, τέθηκαν κανονικά στα διάθεση του Αργεντινού κόουτς, ενώ κανονικά υπολογίζονται και οι Αραούχο - Σιμάνσκι, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους στο ματς με τον ΟΦΗ.

Το πλάνο του Αλμέιδα

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα-Μουκουντί, ενώ στα άκρα Ρότα-Χατζισαφί είναι φαβορί. Στον άξονα ο Σιμάνσκι έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο πλευρό του Γιόνσον, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι ξανά στον ίδιο ρόλο ο Μάνταλος. Αριστερά πιθανότατα θα τοποθετηθεί ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά ί ο Ελίασον, με τους Πινέδα και Αραούχο στη γραμμή κρούσης.