Το ΣΕΦ μετά από αρκετό καιρό ανοίγει πάλι τις θύρες του για ευρωπαϊκή αναμέτρηση!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της Euroleague, σήμερα Τρίτη (7/3) και ώρα 21:00 με τους φίλους των Πειραιωτών που θα γεμίσουν και πάλι το γήπεδο να αναμένουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Και μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή της Βαρκελώνης στις 7 Οκτώβρη όπου και η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε μια αρχοντική εμφάνιση και έφυγε με σπουδαίο διπλό (80-70).

Απόψε λοιπόν ο Ολυμπιακός καλείται να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στους Καταλανούς, όπως έχει κάνει και με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε, που είναι οι άλλες ομάδες 4άδας. Αν το καταφέρουν αυτό οι γηπεδούχοι θα έχουν προβάδισμα σε όλες σχεδόν τις ισοβαθμίες (πλην Μονακό), κάτι που μπορεί να αποδειχθεί τεράστιας σημασίας στην μάχη της πρωτιάς της κανονικής περιόδου, με Ρεάλ, Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Φενέρ να βρίσκονται σε 2 νίκες απόσταση μεταξύ τους και 8 ακόμα ματς να απομένουν.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από… σκληρή ήττα από τη Σραγόσα που την έριξε από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος και σίγουρα θα βγάλει αντίδραση, την ώρα που στην Euroleague μετρά 5 σερί νίκες με τον Μίροτιτς σταδιακά να επανέρχεται στο γνωστό του επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη στα τελευταία δύο ματς έχει κάνει μια… κοιλιά στις εμφανίσεις του. Έχει έλλειμα ενέργειας και συγκέντρωσης, κάτι που του στοίχησε στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι, ενώ στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, πήρε τη νίκη δια πυρός και σιδήρου με τεράστιο τρίποντο του Βεζένκοφ στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Όλα αυτά αναμένεται να αλλάξουν, μιας και οι ερυθρόλευκοι παίρνουν πολλή ενέργεια από το ΣΕΦ που αναμένεται και σήμερα γεμάτο και εντυπωσιακά θορυβώδες

Τρίτη (7/3)

Άλμπα-Ζαλγκίρις (21:00)
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (21:00)
Βαλένθια-Μιλάνο (21:30)
Βίρτους Μπολόνια-Παρτίζαν (21:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια (21:45)
Μπάγερν Μονάχου-Βιλερμπάν (21:45)

Τετάρτη (8/3)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε (19:30)
Ερυθρός Αστέρας-Εφές Αναντολού (21:30)
Μονακό-Παναθηναϊκός (22:00).