Έξω φρενών ήταν ο Ερικ Τεν Χαγκ μετά τον ιστορικό διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ!

Οι Reds ταπείνωσαν με 7-0 το σύνολο του Ολλανδού τεχνικού, που δεν το πήρε… ψύχραιμα. Στην προπόνηση μετά την βαριά και ντροπιαστική ήττα στο Ανφιλντ, ο κόουτς της Γιουνάιτεντ ήταν κάτι παραπάνω από έξαλλος.

Ο Τεν Χαγκ τα «έχωσε» στους παίκτες του, ενώ δεν δίστασε και να τους απειλήσει! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Mirror» ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε σε έντονο ύφος στους παίκτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, που επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της επιστροφής και δεν ταξίδεψαν με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι, έκαναν συνεδρία με ψυχολόγο, ενώ νωρίτερα ο Τεν Χαγκ τους… βασάνισε, βάζοντάς τους να ακούσουν την περιγραφή των επτά γκολ της Λίβερπουλ.

Ο Τεν Χαγκ βγήκε από τα ρούχα του με την εμφάνιση των «κόκκινων διαβόλων» και όπως σημειώνουν στο Νησί, απείλησε ότι σε περίπτωση που η εικόνα αυτή επαναληφθεί, οι παίκτες θα υποβιβαστούν στη δεύτερη ομάδα και δεν θα προβιβαστούν στην πρώτη ως το τέλος της σεζόν!

Πηγή: to10.gr