Το ντεμπούτο του θα κάνει με τη φανέλα της Γιουβέντους ο Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος μέσος είναι πιθανό να κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι της Serie A με την Τορίνο την Τρίτη (28/02), καθώς έχει αναρρώσει από αρκετούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, όπως δήλωσε τη Δευτέρα 27/02 ο προπονητής των «μπιανκονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής άσος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον μηνίσκο τον περασμένο Σεπτέμβριο, χάνοντας μεταξύ άλλων και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Η μοναδική φορά που ο Πογκμπά βρέθηκε στην αποστολή της Γιουβέντους στην τρέχουσα σεζόν ήταν στην ήττα από τη Μόντσα (2-0) στις 29 Ιανουαρίου, όπου έμεινε σε όλο το ματς στον πάγκο.

«Ο Πογκμπά θα κληθεί για το ντέρμπι με την Τορίνο και θα παίξει εάν χρειαστεί. Δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, αλλά είναι έτοιμος», είπε αρχικά ο Αλέγκρι στους δημοσιογράφους.

«Έχω μιλήσει μαζί του, όπως έχω κάνει και με τους άλλους παίκτες. Πρέπει να καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημαντικό μέρος της περιόδου. Πρέπει να έχει το κίνητρο και να μπορέσει να προσφέρει ενώ πλησιάζουμε προς το τέλος», πρόσθεσε.