Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση που εμπλέκει την Μπαρτσελόνα με τον πρώην διαιτητή και αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας διαιτησίας και τις πληρωμές που φαίνεται ότι έκανε σε αυτόν.

Εδώ και λίγες ημέρες η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ερευνών που αφορούν πληρωμές από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» προς τον πρώην διαιτητή Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα.

Όλο και περισσότερα νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση και τις σχέσεις που είχαν οι Καταλανοί με τον Νεγκρέιρα, στην εταιρεία του οποίου κατέθεταν ποσά για να να λαμβάνουν από τον ίδιο υπηρεσίες που αφορούσαν τους διαιτητές που σφύριζαν στα παιχνίδια τους.

Τώρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έγγραφα που αποκάλυψε η εφημερίδα «El Mundo», στα οποία ο Νεγκρέιρα ζητάει από την Μπαρτσελόνα να πληρωθεί για τις υπηρεσίες του και, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει, να συνεχιστεί η συνεργασία τους, «ύστερα από τόσα χρόνια σχέσης, ύστερα από τόσες χάρες που πραγματοποιήθηκαν».

Τα συγκεκριμένα έγγραφα στάλθηκαν από την εταιρεία του πρώην αρχιδιαιτητή προς τον τότε πρόεδρο των Καταλανών, Ζόπεπ Μαρία Μπερτομέου, τον Δεκέμβριο του 2018, λίγο πριν εκείνος αποφασίσει να σταματήσει τις συναλλαγές.