Ο Ολυμπιακός, δείχνοντας μαγκιά εντός αλλά και εκτός γηπέδου, υπέταξε τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στους διπλούς τελικούς του CEV Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, με στόχο την κατάκτηση μιας ακόμα ευρωπαϊκής κούπας.

Μια σπουδαία επιτυχία για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς του πειραϊκού συλλόγου, όταν επέστρεψε στον Ρέντη μετά την τεράστια ανατροπή – πρόκριση που πήρε στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά και μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τους παίκτες του, οι οποίοι απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεκδικήσουν την 10η ευρωκούπα του Ολυμπιακού από το 2014!

Αυτός είναι ο 19ος ευρωπαϊκός τελικός που θα δώσει τμήμα του Ολυμπιακού από το 2014, αλλά και 2ος για την ανδρική ομάδα βόλεϊ. Σε δύο τελικούς το ίδιο διάστημα έχει αγωνιστεί και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, ενώ 11 τελικούς έχει η γυναικεία ομάδα πόλο και 4 η ανδρική.

Ο Ολυμπιακός δυναμώνει συνεχώς και γιγαντώνεται, με τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους αθλητές, να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Ερασιτέχνη και να προσφέρει όσα χρειάζονται οι ομάδες των Πειραιωτών.

Με την απεριόριστη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και την σωστή καθοδήγηση του πρόεδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, τα τμήματα του Ολυμπιακού φτάνουν συνεχώς σε σπουδαίες επιτυχίες και γεμίζουν με περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου.

Όπως έκανε η ομάδα βόλεϊ το μεσημέρι της Πέμπτης (16/2), με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι και τους παίκτες του να πετυχαίνουν μια πολύ σπουδαία νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού και να αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει ψηλά και τις περισσότερες φορές καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης και έχει ξεφύγει έτη φωτός από τους εγχώριους αντιπάλους του.

Την ίδια στιγμή, ο μεγάλος του αντίπαλος, Παναθηναϊκός, συνεχίζει να ψάχνει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τελικό. Αυτό δείχνει τη διαφορά που υπάρχει πλέον ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με τον Ολυμπιακό να διαπρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη και το Τριφύλλι να προσπαθεί να ακολουθήσει τους Ερυθρόλευκους, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει…