Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022 και 347 μέρες μετά ένας σεισμός της τάξης των 7,8 Ρίχτερ χτύπησε στην Τουρκία. Τώρα, μια ρωσική και μία ουκρανική ομάδα ποδοσφαίρου ήταν αναγκασμένες να μοιραστούν ένα ξενοδοχείο στην Αττάλεια και οι παίκτες τους... δάρθηκαν στο διάδρομο. 

Οι λόγοι που δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ οι πόλεμοι, βρίσκονται όλοι, είτε ευθέως είτε με μεταφορικό τρόπο στην άνωθεν φράση. 

Από τη Ρωσία αναφέρθηκε ότι οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές της Μινάγ επιτέθηκαν σε Ρώσους ποδοσφαιριστές της Σινίκ σε ασανσέρ και τους ανάγκασαν να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας. Από τη Μινάγ αναφέρθηκε ότι όλα άρχισαν όταν ένας Ουκρανός ποδοσφαιριστής αντέδρασε στη συμπεριφορά ενός Ρώσου ομόλογού του, «αγενή και μεθυσμένου», όπως χαρακτηρίστηκε, σε υπάλληλο του ξενοδοχείου. 

«Αιτία του τσακωμού ήταν η επαίσχυντη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ρωσικής ομάδας προς τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και οι προκλητικές φωνές προς τους παίκτες της Μινάγ», αναφέρθηκε. 

Απάντησαν δε, ότι «οι πληροφορίες από τα ρωσικά μέσα προπαγάνδας ότι οι παίκτες της Μινάγ ανάγκασαν τους παίκτες της Σινίκ να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας και χτύπησαν τους παίκτες της στο ασανσέρ είναι μια "παραδοσιακή αυταπάτη" Η συμπλοκή όντως έγινε, αλλά στον όροφο όπου ζούσαν οι Ρώσοι και σε ισάριθμους αριθμούς».



«Μετά τη λήξη της αψιμαχίας, όταν οι παίκτες της Μινάγ πήγαν στα δωμάτιά τους, οι Ρώσοι συνέχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους. Όσοι προσπάθησαν να σταματήσουν τη σύγκρουση κατηγορήθηκαν ότι υποστήριζαν την Ουκρανία. Η τοπική αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει και να ηρεμήσει τους Ρώσους».

Οι Ουκρανοί παίκτες άφησαν γρήγορα πίσω τους το περιστατικό καθώς πήγαν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης.