ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αρκέστηκαν να πάρουν από ένα βαθμό σε ένα γεμάτο 0-0, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κάνει τη διαφορά στις φάσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση, που ξεκίνησε με 20′ καθυστέρηση λόγω ενός πανό, βρήκε τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά και να γράφει τρεις τελικές προσπάθειες στα πρώτα 10 λεπτά, με τον Πασχαλάκη να είναι σε ετοιμότητα. Οι ασπρόμαυροι είχαν δοκάρι με τον Νάρει στο 2′ , και ο Ολυμπιακός απάντησε με το σουτ του Χάμες στο δοκάρι, στο 22′.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να σβήσει τη δύναμη με την οποία ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι, με τον Δικέφαλο του Βορρά  να έχει την πρωτοβουλία αλλά να μην μπορεί να βρει την καλή τελική πάσα για να απειλήσει τον Πασχαλάκη.

Στο τακτικό κομμάτι, ο Ζίβκοβιτς ήταν συνεχώς μπροστά από τον Ροντινέι και δεν τον άφησε να πάρει πρωτοβουλίες, κάτι που δεν έκανε ο Μασούρας στον Ρέαμπτσιουκ, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ψάχνει συνεχώς την τρύπα στη δεξιά πλευρά.

 Αλληλεξουδετέρωση παρά τις αλλαγές

Στο δεύτερο ημίχρονο, Λουτσέσκου και Μίτσελ προχώρησαν σε αλλαγές, οι οποίες δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης. Ο Κανός έδειξε κάποιες ατομικές ικανότητες αλλά χωρίς να έχει ουσία, ο Μπράντον είχε όρεξη αλλά δεν έκανε κάποια τελική προσπάθεια.

Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης βρήκε τον Ολυμπιακό να φεύγει όρθιος από την Τούμπα, με τον Πασχαλάκη να είναι ο πρωταγωνιστής του καθώς είχε απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια των ασπρόμαυρων, την ώρα που επιθετικά ήταν ανούσιος.
Πηγή: sportday.gr