Πολύς καιρός από το αμίμητο «que miras bobo?» που είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν κατά τη διάρκεια προπόνησης στο γυμναστήριο, δεν έχει περάσει. Τότε ο Σέρβος αναβίωσε τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι απευθύνθηκε στον Βάουτ Βέγκχορστ, μετά την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2022 στο Κατάρ επί της Ολλανδίας. 

Έχουν παρέλθει περίπου τρεις εβδομάδες από τότε, αλλά ο Τζόκοβιτς έχει ακόμα ένα Major στην κατοχή του. Ο θρυλικός αθλητής από το Βελιγράδι νίκησε τον Στέφανο Τσιτσιπά 3-0 στον τελικό του Australian Open την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, στη «Rod Laver Arena» και έφτασε στην κατάκτηση του 10ου τέτοιου τροπαίου στην καριέρα του και 22ου Major. 

Έτσι, προφανώς δημοσιογράφοι θέλησαν να πάρουν έστω και μια δήλωση από το πρόσωπο της ημέρας στη Μελβούρνη, ένας επιχείρησε κάτι ξεχωριστό. Ζήτησε από τον Τζόκοβιτς-με τη βοήθειά του- να τραγουδήσει το «Muchachos», το τραγούδι που παρουσίασαν οι οπαδοί της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τζόκοβιτς, με το τρόπαιο από το Australian Open στα χέρια, ψέλλισε το «Muchachos, Ahora Nos Volvimos a Ilusionar» («Παιδιά, τώρα είμαστε ξανά ενθουσιασμένοι»).