Η Μορίν είδε τη μητέρα της να χαμογελάει λαμπερά. Ήταν «η πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό που την είδα να χαίρεται τόσο». Ο λόγος ήταν ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η Μόνα Χάρι το είδε και δεύτερη φορά, αφού την πρώτη δεν το πίστεψε. Λεπτομέρεια δεν είναι ότι η Μόνα Χάρι βρίσκεται προς το 103ο έτος της. Και είναι η νούμερο ένα θαυμάστρια του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 



«Γεια σου, Μόνα, ήθελα να σου στείλω ένα μήνυμα γιατί όλοι οι άλλοι στο Κάστορ Λοτζ, το προσωπικό και φυσικά οι κόρες σου, μου είπαν πόσο υπέροχη γυναίκα είσαι. Θέλω επίσης να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί ξέρω ότι με ακολουθούσες καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου.  Ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για την υποστήριξή σου όλα αυτά τα χρόνια. Σου στέλνω την αγάπη μου γιατί ξέρω ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος», είπε ο 47χρονος και ότι η Μόνα ένιωσε υπέροχα είναι υποτιμητικό.  



«Είναι απλά ο εαυτός του. Όπως και όταν πήγε να δει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Οι άνθρωποι του έκαναν χώρο για να περάσει. Κι όμως, εκείνος περίμενε υπομονετικά. Είναι τέτοιου είδους άνθρωπος», είπε η υπερήλικη, που δούλευε στην αποκρυπτογράφηση μηνυμάτων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. 

Η κίνηση διοργανώθηκε από το Make A Wish στο Πίτερμπρο. H Μόνα, όπως την περιγράφουν οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλύτερα, είναι μία γυναίκα γλυκιά και πολύ ευγενική. Θα ήταν παράδοξο να μην υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, σημειώνοντας πόσο υπέροχο και ξεχωριστό τον θεωρεί.