Η ευαισθησία στη Ρώμη περισσεύει, ως εκ τούτου οι νόρμες του #modernfootball αφήνουν αδιάφορους τους οπαδούς της Ρόμα. Ο Νικολό Ζανιόλο, που θα ήθελαν πολύ να τον λατρέψουν οι «πορτοκαλί» οπαδοί στην «αιώνια πόλη», είναι... φευγάτος από τους «τζιαλορόσι», αλλά όχι χωρίς τους δικούς του όρους. Ο 23χρονος επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ρώμης και ψάχνει τη συνέχιση της καριέρας του σε μια καλύτερη ομάδα. 

Μάλιστα, αυτό είχε ως συνέπεια να χαλάσει η μεταγραφή του στην Μπρέντφορντ και, συγχρόνως, να έχει τεθεί εκτός ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Ρόμα. Επιπλέον, τα προφίλ του στα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα εξοργισμένων οπαδών της Ρόμα. 

Εκτός από τα εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media, κάποιοι το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Calciomercato», μια μερίδα οργανωμένων οπαδών βρέθηκε κάτω από το σπίτι του Ιταλού φορ, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από τη Νάπολι, 2-1, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Serie A και φώναζε πως εκείνος ευθύνεται για τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια, καλώντας τον να βγει και να του τα πουν από κοντά.

Ο διεθνής επιθετικός φοβήθηκε με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Σύντομα έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη, με τους οπαδούς να φεύγουν.