Διαρκώς εστίες φωτιάς δημιουργούνται στην πυρκαγιά που έχει ανάψει στην Ισπανία με το χωρισμό της Σακίρα από τον Ζεράρ Πικέ, με υπαιτιότητα του τελευταίου. 

Θεωρείται δεδομένο ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα απατούσε την Κολομβιανή σύζυγό του (εκτός των άλλων και) με τη νυν σύντροφό του, αλλά τώρα ένα νέο κορίτσι, η Χούλια Πούιγκ Γκάλι, κάνει την εμφάνισή του μέσω ανάρτησης ενός παπαράτσο. 



Ο τελευταίος ανέβασε το προφίλ της στο instagram, με το εντυπωσιακό νούμερο των 24,6 εκατομμυρίων ακολούθων και έβαλε λεζάντα μέσα στη φωτογραφία: «Την ξέρεις, Ζέραρ Πικέ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».



Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στα social media, η Χούλια κατάγεται από τη Βαρκελώνη και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.



Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την Κλάρα Κία, εκτιμάται ότι έχει ημερομηνία λήξης, η οποία, κιόλας, δεν οριοθετείται στο μακρινό μέλλον. Κατά την ισπανική «Marca», Πικέ και Κία δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Με αφορμή το νέο τραγούδι της Σακίρα που ρίχνει έμμεσα τα «βέλη» της στον πρώην σύντροφό της αλλά και την Κία, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή έχει αποστασιοποιηθεί του Πικέ, καθώς το κομμάτι τής έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία.