«Σεισμό» προκαλεί δημοσίευμα τουρκικού Μέσου για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και την πιθανότητα επιστροφής του στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, το «1907 media», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Φενερμπαχτσέ και έχει 167.000 ακόλουθους στο Twitter, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που έχει καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά για την απόκτηση του Έλληνα ομογενούς γκαρντ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο to10.gr, το δημοσίευμα που επικαλείται περιέχει ακριβή ποσά και νούμερα, καθώς τονίζει πως ο νταμπλούχος Ελλάδας έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ντόρσεϊ, ενώ το συμβόλαιο που φέρεται να προσφέρει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στον 26χρονο άσο αναμένεται να έχει ισχύ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι αδιαμφισβήτητα το πιο «καυτό» εδώ και λίγες μέρες στην αγορά της Euroleague, με πολλές ομάδες να θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Φενερμπαχτσέ (τον παρακολουθεί στενά ο Ιτούδης, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάποια πρόταση), Μονακό, Μακάμπι Τελ Αβίβ ερίζουν για την απόκτησή του. Και η Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα είχαν ακουστεί. Αλλά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα απ' όλους για να τον κάνει δικό του, σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Αν γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του Ντόρσεϊ στο μεγάλο λιμάνι, τότε ο Ολυμπιακός δεδομένα θα ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και θα αυξηθούν περισσότερο οι πιθανότητες συμμετοχής του στο Final Four του Κάουνας.