Η μετάδοση του ρεπορτάζ της εθνικής Πορτογαλίας, την επαύριον της θριαμβευτικής πρόκρισής της στους προημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ μετά το 6-1 επί της Ελβετίας, από τη «Marca» δεν κόμισε γλαύκες στην Αθήνα. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέβη σε... εσωτερική ανταρσία, αφού στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι αναπληρωματικοί και εκείνοι που δεν έπαιξαν καθόλου, απουσίαζε. Θα μπορούσε να τον βρει κάποιος στο πρόγραμμα που έκαναν οι βασικοί της αναμέτρησης. 



Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο 37χρονος Πορτογάλος επιθετικός φέρεται να αρνήθηκε να γυμναστεί με τους αναπληρωματικούς και τους.. παγκίτες και αντ’ αυτού έμεινε στο γυμναστήριο για να κάνει αποκατάσταση με τους παίκτες που αποτέλεσαν τη βασική ενδεκάδα. 

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι αυτό ερμηνεύτηκε ως ακόμα ένα εγωιστικό κρεσέντο του Πορτογάλου και ένα σημάδι δυσαρέσκειας προς τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος, τόσο για την αλλαγή που τον έκανε με τη Νότιο Κορέα όσο και διότι δεν τον ξεκίνησε στο ματς με την Ελβετία.