Στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας 82-71 από την Αναντολού Εφές και υπέστη την τέταρτη ήττα του στη διοργάνωση. 

Πρακτικές ήταν οι πιθανότητες που είχε ο Ολυμπιακός για νίκη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μάλλον ξέμεινε από δυνάμεις στο τέταρτο δεκάλεπτο, ιδίως στην άμυνα. Η Αναντολού Εφές πέτυχε, με αιχμή του δόρατος τον Γουίλ Κλάιμπερν, εφτά τρίποντα στην τέταρτη περίοδο και πήρε από εκεί τους 21 από τους 30 πόντους που έβαλε σε αυτό το διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο κομβικό σημείο του παιχνιδιού, δέχθηκαν τρεις λιγότερους από όσους είχαν φάει στο πρώτο ημίχρονο συνολικά και 17 περισσότερους από την πρώτη περίοδο. Μάλιστα, με 6'46'' να απομένουν για τη λήξη του τρίτου δεκάλεπτου, προηγήθηκαν ακόμα και με δέκα πόντους, 45-35, αλλά γρήγορα η διαφορά εξανεμίστηκε, μια και οι γηπεδούχοι, πρωταθλητές Ευρώπης τις δύο τελευταίες χρονιές στη Euroleague έκαναν σερί 7-0 και πλησίασαν δίχως να αγχωθούν περαιτέρω. 

Για την Εφές, πάντως, η μεγαλύτερη διαφορά ήταν η τελική, εκείνη που πήρε με ένα δευτερόλεπτο για τη λήξη της αναμέτρησης με τις βολές του Κλάιμπερν, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής, με 24 πόντους χάρη στο ξέσπασμά του στην τελευταία περίοδο. Ο Βασίλιε Μίτσιτς έβαλε 18, όσους και ο Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πέτυχε 13, οι Μουσταφά Φαλ και Κώστας Σλούκας από 12. 

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 33-41, 52-53, 82-71

Αναντολού Εφές (Εργκ. Αταμάν): Μπομπουά 19, Μπράιαντ 5, Κλάιμπερν 24, Τέιλορ 3, Πλάις 5, Μίτσιτς 18, Πολονάρα 4, Ζίζιτς 4, Ντάνστον.
Ολυμπιακός (Γ. Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης 13, Φαλ 12, Σλούκας 12, Βεζένκοφ 18, Παπανικολάου, Μπόλομποϊ 3, Πίτερς 3, Μπλακ, ΜακΚίσικ 5.