Η Πορτογαλία τα πηγαίνει πολύ καλά στο Μουντιάλ 2022, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση με δύο νίκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, καθώς την οδηγεί με στόχο την κορυφή του κόσμου.

Πάντως, μέχρι να γίνουν όλα αυτά, ο Κριστιάνο είπε να… εκμεταλλευτεί την παρουσία του στο Κατάρ και να ανοίξει ένα εστιατόριο. Ο λόγος για το «Tatel Doha», το νέο εστιατόριο του ομίλου Tatel, στον οποίο ο Ρονάλντο έχει μπει ως επενδυτής μαζί με τους Ραφαέλ Ναδάλ, Πάου Γκασόλ, Ρούντι Φερνάντες και Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Το πολυτελές «Tatel Doha» βρίσκεται στο νησί Al Maha, λίγο έξω από την πρωτεύουσα Ντόχα, ένα στρατηγικό μέρος για την εταιρεία, η οποία επιδιώκει να φτάσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα φαγητού και ονειρεμένη θέα.

Αυτό της Ντόχα είναι ήδη το πέμπτο εστιατόριο που ανοίγει παγκοσμίως ο όμιλος Tatel, από το 2014, όταν και ξεκίνησε με την πρώτη επιχείρηση στη Μαδρίτη. Ακολούθησαν ένα στην Ίμπιζα το 2017, ένα στο Μπέβερλι Χιλς που άνοιξε πέρυσι και ένα ακόμα στη Μαδρίτη πριν από μερικούς μήνες.

Πλέον, με αυτό στην Ντόχα γίνονται πέντε, αλλά είναι σίγουρο πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε κι άλλα σε δημοφιλείς προορισμούς, με τη Μύκονο να είναι ανάμεσα στις υποψήφιες, Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ρονάλντο έχει μπει για τα καλά στον κόσμο των επιχειρήσεων, φτάνοντας σιγά σιγά προς την «ποδοσφαιρική του σύνταξη».