Αμέτιμου χαμέτι το έχει βάλει ο Κιλιάν Εμπαπέ να γράψει Ιστορία με την εθνική Γαλλίας, τέτοια που ακόμα και ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ζήλευε. Δεν είναι τυχαία η αναφορά του ονόματος του κορυφαίου Γάλλου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, διότι με τα δύο γκολ που πέτυχε ο στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν στο 2-1 επί της Δανίας στο «974», για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έφτασε τα 31 σε 61 παιχνίδια με τους «τρικολόρ». 



Αυτό σημαίνει ότι είναι παρέα με τον «Ζιζού» στην έβδομη θέση των αρχισκόρερ, αλλά και πως σύντομα θα ανέλθει σε αξιώματα, έως ότου περάσει τα 51 γκολ που έχουν βάλει ο Τιερί Ανρί και ο, έως τώρα συμπαίκτης του αλλά στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, Ολιβιέ Ζιρού. Ο Εμπαπέ σκόραρε στο 61', αλλά οι Δανοί αντέδρασαν στο 68', με την κεφαλιά του Αντρέας Κρίστενσεν. Ο Γάλλος στράικερ έφτασε στο δεύτερο γκολ της Γαλλίας, που της χάρισε τη νίκη, στο 86'. 

Οι Γάλλοι έφτασαν στους 6 βαθμούς και δεύτεροι είναι οι Αυστραλοί, με 3. Τυνησία και Δανία έχουν από έναν. Την τελευταία αγωνιστική η Γαλλία παίζει με την Τυνησία και η Δανία με την Αυστραλία. 







Γαλλία (Ντ. Ντεσάμπ): Λορίς, Κουντέ, Βαράν (75' Κονατέ), Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ (75' Κομάν), Γκριεζμάν (90' Φοφανά), Εμπαπέ, Ζιρού (63' Τουράμ).
Δανία (Κ. Γιούλμαν): Σμάιχελ, Άντερσεν, Νέλσον, Αντρέας Κρίστενσεν, Μάλε, Έρικσεν, Ράσμους Κρίστενσεν (90' Μπα), Χόιμπιεργκ, Ντάμσγκααρντ (74' Ντόλμπεργκ), Κορνέλιους (46' Μπρέθγουεϊτ), Λίνστρεμ (85' Νόργκααρντ)