Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως είχε ο αγώνας Κροατία – Μαρόκο στο Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ειδικότερα, αν και ο αγώνας έληξε 0-0, υπήρξε ένα γεγονός που έκανε τους θεατές να στρέψουν τα βλέμματά τους στην κερκίδα.

Η παρουσία της πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll στο γήπεδο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Κι αυτό επειδή σε μια χρονιά που οι απαγορεύσεις όσον αφορά την ενδυμασία είναι πολύ αυστηρές, το μοντέλο αποφάσισε να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Ivana Knol εμφανίστηκε στο Κατάρ με ένα μαγιό G-string που απαγορεύεται να το φοράς.



Εμφανίστηκε στο γήπεδο με κουκούλα και βαθύ ντεκολτέ

Ελαφρώς πιο σεμνή, δηλαδή χωρίς μαγιό, αλλά με ρούχα, ήταν και η εμφάνισή της στο στάδιο Al-Bayat. Το μοντέλο φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν από κουκούλα.


Ωστόσο, ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις ήταν σαφείς. «Οι επισκέπτες (άντρες και γυναίκες) αναμένεται να δείξουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα για το κοινό» προειδοποίησε η τουριστική αρχή του Κατάρ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Συνιστάται γενικά σε άντρες και γυναίκες να διασφαλίζουν ότι οι ώμοι και τα γόνατά τους καλύπτονται», είχε ξεκαθαρίσει.

Το μοντέλο όχι μόνο τράβηξε τα μάτια των φιλάθλων, αλλά θέλησε να γίνει αντιληπτή και από τη FIFA, που φρόντισε να την ενημερώσει επισημαίνοντάς την στις αναρτήσεις της.

Οι αναρτήσεις της προκάλεσαν και τους χρήστες. «Ναι, αστυνομία του Κατάρ», έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Σεβάσου τη χώρα και τη θρησκεία μας», έγραψε ένας άλλος. Οι χρήστες τής λένε ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή, καθώς δεν σεβάστηκε την κουλτούρα άλλων χωρών.