Οι αντιδράσεις μετά τη σύνεντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν ήταν αυτονόητες. Όχι μόνο επειδή μίλησε με ασέβεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ομάδα στην οποία γιγαντώθηκε, αλλά κυρίως διότι τα αποσπάσματα είχαν ήδη... βγει, οπότε στο «Ολντ Τράφορντ» δεν περίμεναν το πρώτο μέρος, που επρόκειτο να παιχτεί το βράδυ της Τετάρτης. 

Η αντίδραση ήταν να βγάλουν την αφίσα που κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του περιφερειακού χώρου του «Ολντ Τράφορντ» και η οποία είχε τοποθετηθεί πίσω από το άγαλμα του Ματ Μπάσμπι, προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν η αεροπορική τραγωδία του 1958 στο Μόναχο ξεκλήρισε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ομάδας, αλλά και όταν κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ, με το 4-1 στην παράταση επί της Μπενφίκα, το 1968. 

Cristiano_Ronaldo

Ο Ρονάλντο προκάλεσε αντιδράσεις με τη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, στην οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν σέβεται τον προπονητή της ομάδας Έρικ Τεν Χαγκ, με τον τελευταίο να φέρεται να έχει διαμηνύσει στους διοικούντες τους «κόκκινους διαβόλους» ότι δεν θέλει να ξανασυνεργαστεί με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.