Μεγάλες μάχες προέκυψαν από τη διαδικασία της κλήρωσης στην πρώτη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League. Στο γύρο των 16 περιλαμβάνονται ζευγάρια δύο τελικών τα τρία τελευταία χρόνια, Λίβερπουλ- Ρεάλ και Παρί- Μπάγερν. Η κορυφαία διοργάνωση συνεχίζεται το Φεβρουάριο, με ζωντανές μεταδόσεις και εκπομπές από το Mega.

Λίβερπουλ – Ρεάλ.Οι φιναλίστ του περυσινού τελικού στο Παρίσι κληρώθηκαν αντιμέτωπες στη φάση των «16» του τσάμπιονς λιγκ. Το γκολ του Βινίσιους και οι επεμβάσεις του Κουρτουά έφεραν με τη νίκη 1- 0 της Ρεάλ τον Μάιο, το κύπελλο για 14η φορά στην Μαδρίτη .Αυτή είναι η μία από τις δύο μονομαχίες «γιγάντων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση . Η άλλη, Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν, ουσιαστικά δύο πρόωροι τελικοί .Τρεις πρωταθλήτριες Ευρώπης από το 2019 έως σήμερα και μαζί τους η «διψασμένη» για το τρόπαιο Παρί, του Μέσι του Εμπαπέ και του Νεϊμαρ.

 Αναλυτικά τα ζευγάρια στο γύρο των «16» της διοργάνωσης που συνεχίζεται τον Φεβρουάριο με ζωντανές μεταδόσεις και εκπομπές από το Mega, είναι: 

– Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι 

– Μπριζ – Μπενφίκα 

– Λίβερπουλ – Ρεάλ 

– Μίλαν – Τότεναμ 

– Άιντραχτ – Νάπολι 

– Ντόρντμουντ – Τσέλσι 

– Ίντερ – Πόρτο 

– Παρί σεν Ζερμέν – Μπάγερν

 Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου.

 Στο Europa League, Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το σούπερ ματς στη διαδικασία των πλέι οφ, επίσης τον Φεβρουάριο του 2023.