Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» βρέθηκε ο Έλληνας αθλητής χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

Ο αθλητής μοιράστηκε με το κοινό στιγμές από το ξεκίνημα του μέχρι να βρεθεί, για τρίτη φορά, πριν από λίγες εβδομάδες, στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χειροπάλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος κατάφερε να επικρατήσει του Τούρκου Mustafa Altuntas στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι, που διεξήχθη στη Τουρκία.


Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη πριν από περίπου έναν μήνα στην Αττάλεια, όταν οι διοργανωτές έκοψαν τον εθνικό ύμνο στη μέση, κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Τη διοργάνωση τη φιλοξένησε η Τουρκία, δεν είναι δική της η διοργάνωση. Ο μηχανισμός είναι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οπότε δεν μπορεί να πάει κάποιος Τούρκος και να ζητήσει να σταματήσει ο εθνικός ύμνος. Στους Ολυμπιακούς αγώνες οι βραβεύσεις ανά άθλημα είναι λίγες και υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου να παίξει ο εθνικός ύμνους. Τώρα, επειδή είναι πολλές οι κατηγορίες δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια», είπε χαρακτηριστικά.