Δύο σε ένα για την εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη!

Παίζοντας ανά διαστήματα φοβερό τένις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να επικρατήσει πειστικά της Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο 12 στον κόσμο) 2-1 σετ (6-1, 5-7, 6-4), εξασφαλίζοντας έτσι τόσο την πρόκριση της στα ημιτελικά του Guadalajara Open όσο και την παρουσία της στο WTA Finals για δεύτερη σερί χρονιά.

Η Σάκκαρη απέδειξε έτσι για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται στην ελίτ του παγκοσμίου τένις, κλείνοντας ραντεβού στο μεγάλο WTA Finals.

Στα του αγώνα, η Μαρία ήταν τρομερή στο μεγαλύτερο διάστημα και δεν άφησε πολλά περιθώρια στα σετ της. Στο πρώτο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε «πάρτι» και επικράτησε άνετα με 6-1 games, κάνοντας έτσι το 1-0 πολύ γρήγορα.

Η Ρωσίδα τενίστρια ωστόσο ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να δώσει την απάντηση της και να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ, μετά από μεγάλη μάχη, επικρατώντας με 7-5 games. Μάχη είχαμε και στο τρίτο σετ. Η Σάκκαρη έκανε το μπρέικ από νωρίς και έτσι κατάφερε να πάρει το μαξιλαράκι του ενός game.

Η Ελληνίδα κράτησε το σερβίς της μέχρι το φινάλε και κατάφερε έτσι να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του Guadalajara Open αλλά και την παρουσία της στο WTA Finals για δεύτερη σερί χρονιά.