Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League επικρατώντας με 2-0 της Τότεναμ στο Όλντ Τράφορντ, αλλά τα πράγματα δεν ήταν για όλους ρόδινα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συμμετείχε στη… χαρά των «κόκκινων διαβόλων», καθώς έφυγε για τα αποδυτήρια πριν ολοκληρωθεί το ματς, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό.

Μάλιστα, ο πορτογάλος σούπερ σταρ δεν μπήκε ούτε ως αλλαγή με τον Έρικ Τεν Χαγκ να κάνει μόνο τρεις αλλαγές. Θυμίζουμε ότι ο Κριστιάνο είχε κρίνει τον αντίστοιχο περσινό αγώνα με χατ-τρικ (3-2).

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής είναι φανερά δυσαρεστημένος με τη μεταχείριση που έχει από τον Τεν Χάαγκ και φέρεται να ψάχνει και πάλι τρόπο για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα, η «Sun» αναφέρει πως ο Ρονάλντο αποχώρησε και από το «Ολντ Τράφορντ» κι έτσι δεν συμμετείχε στα επινίκια των συμπαικτών του στα αποδυτήρια.

Όπως όμως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, κανένας από τους παίκτες του Τεν Χάαγκ δεν κατάλαβε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίαζε, χαρακτηρίζοντάς τον ουσιαστικά «αόρατο».