Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League την Δευτέρα, στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, μένοντας στην ισοπαλία (1-1).

Οι «ρεντς» είχαν μείνει με 10 παίκτες από το 57λεπτό, αφού ο Ντάρβιν Νούνιες έχασε τη ψυχραιμία του και κουτούλησε τον Γιόακιμ Άντερσεν, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα και να «πληγώσει» την ομάδα του.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο εν λόγω περιαστατικό, τονίζοντας ότι ήταν λάθος η αντίδραση του Ουρουγουανού επιθετικού.

«Προκλήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά σίγουρα είχε λάθος αντίδραση. Ήταν καθαρή κόκκινη κάρτα, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Θα μάθει από αυτό. Δυστυχώς, θα χάσει μερικά ματς μέχρι να συμβεί αυτό. Κάτι που δεν είναι καλό για ματς στην προκειμένη περίπτωση, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

Ο Ντάρβιν ξέρει πως απογοήτευσε τους συμπαίκτες του. Θα του μιλήσω, ξέρει πως οι κεντρικοί αμυντικοί θα τον προκαλούν αλλά αυτή δεν είναι η αντίδραση που θέλουμε να βλέπουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.