Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έφτασε ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο 27χρονος Δανός μεσοεπιθετικός αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 18:30, για να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την Αυστρία, για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να λάβει μέρος στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή και να κάνουν δικό τους έναν πολύ ποιοτικό εξτρέμ, ο οποίος θα ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 27χρονος πέρσι αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Νότιγχαμ Φόρεστ στην άνοδο στην Premier League, έχοντας 50 συμμετοχές, με 7 γκολ και 10 ασίστ.

Η άφιξη του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ για τον Olympiacos FC

Δημοσιεύτηκε από to10.gr στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022

Οι πρωταθλητές, που έχουν ανακοινώσει ήδη τη μεταγραφή του Ντένις Αλίγιαγκιτς και έχουν συμφωνήσει με τους Σίμε Βρσάλικο και Γκονζάλο Άβιλα, ενισχύονται με τον Δανό μεσοεπιθετικό, που έρχεται για να κάνει τη διαφορά. Η ποιότητα και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μια μεταγραφή από το πάνω ράφι, με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ρόστερ του έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, με γεμάτες χρονιές, που θα τον βοηθήσει πολύ τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ενας παίκτης κορυφαίου επιπέδου, που θα αγωνίζεται πλέον φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Οι Πειραιώτες προσθέτουν στη μηχανή τους τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ποντάρει πολλά στον Δανό μεσοεπιθετικό, τον οποίο ήθελε από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό και η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου έκανε τα πάντα για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Μια προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία, με τον 27χρονο να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Δανού

bgbg__1__2
bgbg__2__2
bgbg__3__2
bgbg__4_

Πηγή: to10.gr