Μετά τη νίκη με 1-0 στο «Γουέμπλεϊ» επί της Χάντερσφιλντ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας και πλέον άπαντες στο ιστορικό κλαμπ ετοιμάζονται για τη νέα μεγάλη πρόκληση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς συγκινημένος και περήφανος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ανάρτησε φωτογραφίες από τη βραδιά του θριάμβου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιστροφή του κλαμπ στα «μεγάλα σαλόνια» και υποσχέθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.








 

Η ανάρτηση

«Η Nottingham Forest επέστρεψε εκεί που ανήκει μετά από 23 χρόνια. Επιστρέψαμε στην Πρέμιερ Λιγκ! Είμαι εξαιρετικά περήφανος για όλους στo σύλλογο για αυτό το ιστορικό επίτευγμα. Είμαι ευγνώμων για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς μας που έχουν αποδείξει ότι είμαστε μια δυνατή οικογένεια», έγραψε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Facebook και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ τον προπονητή Steve Cooper και την ομάδα του, που έχουν κάνει φανταστική δουλειά από τότε που ανέλαβαν τα ηνία, τη διοίκηση, τον Dane, τον Κούλη και τον γιο μου Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος φέτος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάκαμψη της ομάδας. Από σήμερα στοχεύουμε να ξαναγράψουμε ιστορία και να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια! Αυτή είναι μόνο η αρχή των ΚΟΚΚΙΝΟΙ. #Believe #WeKeepOnDreaming Nottingham Forest».