Μεγάλο comeback κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο πρώτο του παιχνίδι στο φετινό Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε να κάνει μία επική ανατροπή για να επικρατήσει του Μουσέτι με 3-2 σετ και να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού γκραντ σλαμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε στα δύο πρώτα σετ του αγώνα. Ο Ιταλός τενίστας κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ (7-5 και 6-4), φτάνοντας μία ανάσα από τη μεγάλη έκπληξη.

Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς κατάλαβε ότι δεν είχε άλλα περιθώρια και αποφάσισε να παίξει στα ίσα τον νεαρό Ιταλό.




Κατάφερε με σχετική άνεση να ισοφαρίσει, παίρνοντας το τρίτο και το τέταρτο σετ με 6-2 και 6-3, μεταφέροντας το άγχος στην πλευρά του Μουσέτι, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει τρόπο να σταματήσει τον Έλληνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη, έκανε μπρέικ με το ξεκίνημα του πέμπτου σετ, πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα και ισοπέδωσε τον αντίπαλο του φτάνοντας στη νίκη με 6-2.

Στον δεύτερο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Τσέχο Ζντένεκ Κόλαρ (Νο.134 στον κόσμο), ο οποίος νίκησε τον Λούκας Πούιγ με 3-1 σετ.