Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σε δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπογράμμισε πως είναι μια καλή ευκαιρία για μια γρήγορη απάντηση από τον Ολυμπιακό.

Ο Μολδαβός μπακ θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε την ανάγκη επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες αρχής γενομένης από το ματς με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέαμπτσιουκ:

Για τη ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Προφανώς κανείς δεν είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για να σταματήσουμε, για να σκεφτόμαστε, ούτε να καθίσουμε να λυπόμαστε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μία γρήγορη απάντηση στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το αν ο αποκλεισμός αποτελεί κίνητρο για τη συνέχεια: «Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα στο υπόλοιπο της σεζόν».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα: «Όλοι αναγνωρίζουμε ότι πως είναι άσχημη η κατάσταση να μην έχουμε κερδίσει για τόσο πολύ καιρό. Σε κανέναν δεν αρέσει. Όμως, δουλεύουμε καθημερινά και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση».