Άτυχη στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ματς της με τη Λάουρα Σίγκεμουντ για τη φάση των «16» του 500αριού τουρνουά της Στουτγκάρδης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος του πρώτου σετ δέχθηκε ιατρική βοήθεια και ήταν ξεκάθαρο πως το πρόβλημα δεν ήταν μυικό. Η Μαρία ένιωθε αδιαθεσία και αφού ο ιατρός πήρε την πίεσή της, μετά από λίγα λεπτά εκείνη επανήλθε , όμως όταν η Γερμανίδα έκανε το 3-1, αποχώρησε απο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μετά από μία ώρα κι ένα τέταρτο στον αγώνα, με τη Σάκκαρη να έχει χάσει το πρώτο σετ με 6-4 και να είναι πίσω και στο δεύτερο με 3-1 από την 34χρονη Γερμανίδα, το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης είπε στον διαιτητή πως δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα, λόγω τραυματισμού.


Νωρίτερα η Μαρία Σάκκαρη είχε ζητήσει ιατρικό τάιμ άουτ ανάμεσα στα δύο σετ και έσφιξε τα δόντια για να συνεχίσει τον αγώνα, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, αποχώρησε με δάκρυα και όλοι ελπίζουν να μην πρόκειται για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
sakkari-egkataleipsi3
sakkari-egkataleipsi1

Η Σάκκαρη σε περίπτωση που ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα που τη δυσκόλεψε σήμερα, θα επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη, στο 1000άρι χωμάτινο τουρνουά.