Μια μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά από την πιο «καυτή» φάση του UEFA Champions League έρχεται ζωντανά στο MEGA την Τετάρτη 13 Απρίλιου, στις 22:00.

Στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ισπανίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι, στη ρεβάνς της νίκης των «πολιτών» στο Μάντσεστερ με 1-0.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε θα επιδιώξει τη μεγάλη ανατροπή, απέναντι στη «μηχανή» του Πεπ Γκουαρντιόλα που έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Την απολύτως αμφίρροπη αναμέτρηση για μια θέση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης περιγράφουν και σχολιάζουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Ηλίας Βλάχος.

Η βραδιά αρχίζει στις 21:30 με το Pre-Game από τη μεγάλη σκηνή της μονομαχίας. Πρωτοποριακή ανάλυση των αντιπάλων σε εικονική πραγματικότητα και λεπτό προς λεπτό όλα τα στοιχεία της προετοιμασίας των μονομάχων πριν από τη σέντρα στις 22:00.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post-Game, ο Αντώνης Κατσαρός, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Άκης Ζήκος ακτινογραφούν τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης και παρουσιάζουν αναλυτικά όσα θα έχουν κρίνει την αναμέτρηση της Μαδρίτης καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ακόμα θα παρακολουθήσουμε εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ματς Λίβερπουλ-Μπενφίκα αλλά και από τους αγώνες της Τρίτης.