Το φετινό Champions League φέρει την υπογραφή του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος οδήγησε σε νέο θρίαμβο τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το εντυπωσιακό 3-1 επί της Τσέλσι, στη ζωντανή μετάδοση του MEGA. Η Βιγιαρεάλ έκανε μεγάλη έκπληξη, 1-0 επί της Μπάγερν.

Αγκαλιές και συγχαρητήρια από συμπαίκτες και αντιπάλους. Ο Καρίμ Μπενζεμά μετέτρεψε τον προημιτελικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο σε προσωπική υπόθεση και με τρία γκολ έφερε τη Ρεάλ μια «ανάσα» απο τα ημιτελικά του Champions League.

 Ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός όπως και στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ασυναγώνιστος και άρχισε το ρεσιτάλ στο 21′ με κεφαλιά «δυναμίτη» μετά από σέντρα του Βινίσιους 1- 0. Τρία λεπτά αργότερα ακόμη μια αριστοτεχνική κεφαλιά του Μπενζεμά και δεύτερο γκολ για τους Μαδριλένους. Στο 40′ ο Χάβερτς έδωσε ελπίδα στην Τσελσι 2-1 σκορ ημιχρόνου.

 Ωστόσο η υπό πώληση και δοκιμαζόμενη αγγλική ομάδα από την υπόθεση Αμπράμοβιτς δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 46΄όταν ο Μπενζεμά αξιοποίησε παιδαριώδες λάθος του Μέντι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1. Το Λονδίνο στον «αστερισμό» του Καρίμ Μπενζεμά.

 «Αυτός (ο Μπενζεμά) γίνεται όπως το κρασί, όλο και καλύτερος. Όπως το κρασί, γίνεται κάθε ημέρα καλύτερος» δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

 Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ με γκολ του Ολλανδού Νταντζούμα στο 8ο λεπτό νίκησε 1- 0 τη Μπάγερν έχοντας ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ όπως στη φάση με το δοκάρι του Μορένο στο 53΄. Οι νικητές έβαλαν τέλος σε ένα σερί 22 αγώνων εκτός έδρας χωρίς ήττα για τους Γερμανούς που έκαναν το χειρότερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.