Τα σπασμένα του αποκλεισμού του από το αυστραλιανό Όπεν θα προσπαθήσει να βγάλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς και με το παραπάνω μάλιστα...

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά της αυστραλιανής κυβέρνησης για την απέλασή του, κατηγορώντας την για... κακή μεταχείριση σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την Μελβούρνη την παραμονή του Αυστραλιανού Όπεν μετά από μια μάχη 11 ημερών με τις αρχές για την έκδοση βίζας.

Η αποζημίωση που θα ζητήσει περιλαμβάνει και το χρηματικό έπαθλο που θα κέρδιζε αν έμενε στη Μελβούρνη και κατακτούσε τον 10ο τίτλο του στο Australian Open (περίπου 2,5 εκατ. δολάρια).

Σύμφωνα με την οικογένεια του Σέρβου τενίστα και τους νομικούς του εκπροσώπους, ο Τζόκοβιτς υποβλήθηκε σε «ταπεινωτική μεταχείριση» από την κυβέρνηση της Αυστραλία κυρίως λόγω της διαμονή του στο ξενοδοχείο καραντίνας μεταναστών, πριν ακυρωθεί για δεύτερη φορά η βίζα του.

Πάντως μπορεί να είναι ψεκασμένος ο Τζόκοβιτς αλλά... κορόιδο δεν είναι... Ο ανεμβολίαστος, συνωμοσιολόγος τενίστας φρόντισε να εντοπίσει μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην πανδημία και εξαγόρασε το 80% εταιρείας στη Δανία που ερευνά για την παρασκευή φαρμάκου για την καταπολέμηση του κοροναϊού.

Η QuantBioRes έχει 11 ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Ιβάν Λονκάρεβιτς, ο οποίος δήλωσε στο πρακτορείο ότι οι έρευνές τους αφορούν στη θεραπεία κατά της Covid-19 και όχι σε εμβόλιο.