Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι μέσα στο γήπεδο να καταφέρνει το ακατόρθωτο, ωστόσο φαίνεται πως η διορατικότητά του τον εγκαταλείπει εκτός γηπέδου. 

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η είδηση που έρχεται από την Ισπανία και αφορά στην αγορά ενός ξενοδοχείου για 30 εκατ. ευρώ το 2017. Ένα ξενοδοχείο που θα κατεδαφιστεί όμως, με τον Αργεντίνο προφανώς να μην το γνωρίζει αυτό όταν αποφάσισε να δώσει το προαναφερθέν ποσό για να το κάνει δικό του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ισπανική El Confidencial, το 2017 ο Μέσι έδωσε σε έναν Ισπανό επιχειρηματία το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για να αγοράσει το ξενοδοχείο «MiM Sitges», το οποίο είναι λίγο έξω από τη Βαρκελώνη.

Το θέμα, όμως, είναι ότι για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο υπήρχε απόφαση κατεδάφισής του, με τον Ισπανό επιχειρηματία που το είχε υπό την κατοχή του να ψάχνει υποψήφιο αγοραστή. Και τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Αργεντίνου, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα τότε.

Ποιο είναι, όμως, το πρόβλημα με το ξενοδοχείο και εκδόθηκε δικαστική εντολή κατεδάφισής του; Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, κατά την ανέγερσή του δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί δόμησης της περιοχής. Συγκεκριμένα, τα μπαλκόνια των δωματίων στη μία πλευρά του κτιρίου εξέχουν δύο μέτρα από την πρόσοψη, κάτι που απαγορεύεται στην περιοχή.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, βέβαια, προσπάθησε να το νομιμοποιήσει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα δικαστήριο να δώσει εντολή για την κατεδάφισή του. Κάτι που δεν γνώριζε ο Μέσι, ο οποίος έδωσε 30 εκατ. ευρώ για να το αγοράσει και τώρα θα τα… κλάψει. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι θα… του λείψουν κιόλας.