Ο Έλληνας NBAer Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, τον οποίο τον ανέδειξε αθλητή της χρονιάς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Μετά το απόσπασμα στο οποίο ο Αντετοκούνμπο μιλά για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, η οποία μπορεί να βρίσκεται μακριά από τους Μπακς, κυκλοφόρησε ένα ακόμη, σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρεται στη Ναόμι Οσάκα και την πίεση που της ασκείται, αλλά και την πίεση που αισθάνεται ο ίδιος, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να «κουβαλάς» την Ελλάδα στους ώμους σου.


Τι είπε στο GQ ο Αντετοκούνμπο

«Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά στα 18 μου. Όταν είσαι τόσο νέος και κάνεις κάτι τέτοιο, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της πίεσης, επειδή στο τέλος της ημέρας δεν πρέπει μόνο να παίζεις καλά και να είσαι ο καλύτερος, έχεις και έναν μεγάλο χορηγό που πρέπει να κουβαλάς στους γ@μ@μένους ώμους σου», ανέφερε.

Μιλώντας για την Οσάκα, είπε: «Έχει την πατρίδα της, την Ιαπωνία, που πρέπει να κουβαλά στους ώμους της. Ή την Ελλάδα, στη δική μου περίπτωση. Έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις».