Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει βίντεο από αθλητική διοργάνωση που δείχνει προπονητή του τζούντο να χαστουκίζει και να πιάνει από το λαιμό 13χρονη αθλήτρια επειδή δεν του άρεσε η απόδοσή της στον αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε κυνικά ότι έριξε «δύο φαπούλες» στο κορίτσι, ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε, δεν πρόκειται για κακοποίηση, καθώς είναι σαν πατέρας και έχει το «πράσινο φως» από τη μητέρα της.

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να τη βάλω σε κάποιο δρόμο» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Έχω κάνει τα πάντα για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Η γονέας η ίδια μου λέει ότι άμα χρειαστεί να ρίξεις έστω και μια μπατσούλα, μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα».

Στη συνέχεια, θέλοντας να υποβαθμίσει το θέμα, είπε ότι είναι σαν πατέρας στη 13χρονη και στην αδελφή της, ενώ η αθλήτρια δεν εξέλαβε ως κακοποίηση την πράξη του. Στο πλευρό του προπονητή τάχθηκε η μητέρα της 13χρονης:

«Είμαι χωρισμένη και ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time